sâmbătă, 16 iulie 2011

Cele mai importante meciuri ale Campionatului Mondial

Campionatul Mondial de fotbal feminin se aproprie de sfârsit.
În aceste momente se joaca ultimile minute din meciul Suedia-Franta si scorul este 2:1. Se pare ca Suedia v-a încheia acest campionat pe locul III.
Lupta pentru locurile I si II se va da între Japonia si SUA, mâine, începând de la ora 20:45 - ora Germaniei.
Echipele vor fi premiate cu bani:
  • Campioana mondiala: 1.000.000 $
  • Vice-campioana: 800.000 $
  • Locul III: 650.000 $
  • Locul IV: 550.000 $
  • echipele calificate în sferturile de finala: 350.000 $
  • locul 9 pâna la 16: 250.000 $
Deasemenea va urma si o premiere a celor mai bune sportive si pentru locul I sunt nominalizate Marta / Brazilia si Homare Sawa/ Japonia. Urmeaza: Lisa Dahlkvist/ Suedia, Abby Wambach/ SUA
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE: Suedia este câstigatoarea locului III
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE
17 iulie, 20:45 -meciul în urma caruia se va desemna cea mai buna echipa feminina de fotbal din lume a început. SUA si Japonia lupta pentru pocal.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cele mai frumoase goluri în acest campionat : FIFA.com

8 comentarii:

  1. Lukluk,
    Germania - ca si Brazilia - a pierdut în sferturile de finale :((
    ( am scris în aici)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare emoție!Ce păcat pentru organizatori și nu numai,faptul că gazda și-a terminat drumul în acest C.M.!Succes și să câștige cel care este cel mai bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau pentru frantuzoaice, dar este totusi cel mai bun rezultat al lor. Data viitoare o sa fie mai bine. Oricum sunt mai bune ca baietii!!! Bravo lor!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Desi echipa franceza parea mai tehnica, suedezele au jucat pragmatic; citeva ocazii care s-au concretizat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Secret,
    ai dreptate! mare pacat ca tocmai tara gazda a parasit destul de repede campionatul. Dar asa este în sport, doar o echipa este Campioana!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dan,
    dupa ce braziliencele si nemtoaicele au fost eliminate, eu am sperat ca frantuzoaicele sa iasa campioanem dar... a fost sa fie locul IV.

    RăspundețiȘtergere
  7. Costel,
    ai perfecta dreptate. Momentul de neatentie al frantuzoaicelor a fost imediat folosit de echipa adversa, care nu i-a fost tehnic cu nimic superioara! Asta-i tot secretul, sa ramâi agil pâna la capat.

    RăspundețiȘtergere