luni, 23 mai 2011

Albinutele

Înca trei luni si activitatea mea bloggeristica va împlini doi ani. Am început cu "Între vis si realitate" în primele zile ale lunii august 2009. Prima înscriere în ZeList a fost la sfârsitul lunii septembrie, când ocupam locul 25.241.
Dupa o jumatate de an, eram deja pe locul 681 si pentru ca pagina de blog se deschidea din ce în ce mai greu, am hotarât sa continui pe o noua pagina, intitulata "Între vis si realitate 2" Am scazut brusc 7000 de locuri, apoi am urcat în fiecare luna câte 800 locuri. La sfârsitul anului 2010 ocupam locul 812. De atunci, fiecare saptamâna a însemnat înca o urcare si înca una si... astazi ZeListul spune ca sunt pe locul 37.
GabrielaN, Anda, Alexandru, Karina, Scaietina, AliceG, Eclipsa de Marte, Ceska, MihaelaDr, Cum va place, Nabadaiosul, Anavero, Florin, Grupul mwb, Ulise, Minoki, Androxa, Vertange, Lumi, Damafaracamelii, Flytosky, Cârlionti, OFZ, Victoria, Sirimie, Acuarele, Pandhora, Sophie, Florina, Iulisa, ArtisticComunism, Oana, Alina, Abbilbal, DeanIonut, Lucian, Bogdan, Danielle, Ethos, Zâna, Delani, Digodana, Pc-nicu, VsR, Joco, Corina, Veronicisme, Lolita, AnaMarin, PascalRares, PlantedeLeac, Vitrina Vaciiverzi, Taclale, Anamayana, Emahategan, Zamfir, Has, AngiGhita, Aceeasi Dama, Andrei, SorinMug, Jacob, Alice.
ZeList îmi aminteste de un joc din copilarie "Sus-Jos" :)) Indiferent de locul pe care ni-l ofera acest clasament saptamânal, important este ca apartinem acestei frumoase familii numite Blogosfera româneasca! Scopul blogului este sa intensificam micile bucurii ale vietii, sa descoperim persoane cu afinitati comune, sa legam si sa întretinem prietenii virtuale fara prejudecati şi pretenţii. Multumesc ca mi-ati dat ocazia sa va cunosc!
UPDATE/24.05.2011: ZeList-ul ofera lista cu blogurile care au adresa mea în blogroll, si din aceasta cauza ieri seara am omis pe cele care nu linkeaza catre mine, dar care mie îmi sunt tare dragi si apreciez mult ceea ce publica, de aceea doresc neaparat sa le multumesc si lor : 13 Angi, Gina, Aniela, ElenaMA, Elena, Julieta, Giulia, Catalin, Tartoras, Mircea Florescu, Zina, Vera, AndreiRadu, Mosu, Lukluk, Roxana, Dan - Maramures, Sailor. Bineînteles ca mai trebuiesc amintiti aici si cei mai dragi cititori ai mei, care nu poseda blog: LU, Cici, Steliana, 4M, Kindchen, L'Automne, carora deasemenea le multumesc pentru frumoasele comentarii si deosebitele si interesantele provocari la discutii!

45 de comentarii:

  1. Felicitari, Carmen, este extraordinara ideea ta cu miercurea si pentru asta meriti din plin sa fii acolo und esti in Zelist, dar mai ales in blogurile noastre. Eu te apreciez, tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai de bine Carmen sa ne mai incanti multi ani de acum incolo si sa ajungi cat mai sus in top!

    RăspundețiȘtergere
  3. Carmen, important este ca socializam, ca impartasim experiente, gasim solutii, redescoperim valori.
    Eu am inceput cu blogul din august 2008, dar nu m-am ocupat de el mai deloc. Abia de cateva luni am inceput sa ma tin bine de el. Si nu regret.
    Tot ce sper este sa am ocazia sa intalnesc la un suc, o bere, o cafea, o acadea, o plimbare cu bicicleta, la o sedinta de fotografii, etc. oamenii cu care socializez pe blog.
    Bafta Carmen

    RăspundețiȘtergere
  4. mult timp sa petreci cu bucurie aici Carmen...toti cei care te-au trecut in blogroll au facut-o pentru ceea ce transmiti,pentru ce (ne) oferi...
    eu te-am descoperit doar acum cateva luni,"vinovat" este andreiraduM care m-a incitat sa particip la "Miercurea..." deja celebra de acum...si ma bucur mult ca am facut-o...
    am cunoscut o persoana specaiala - pe tine....am desoperit si aici oameni interesanti care au cate ceva de spus...
    iti multumesc la randul meu pentru toate acestea...te imbratisez....o noapte senina iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti tin pumnii pt locul 1! Felicitari pentru activitate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Teo,
    daca ai sti ca la începutul anului 2010 abia se înscriau 6-7 persoane la "Miercurea fara cuvinte"! Cândva am renuntat la rubrica...
    Multumesc mult Teo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alicee,
    multumesc! ani spui? :)) se prea poate ca mâine sau poimâine sa mai gasesc timp pentru blog... Dar viata virtuala va continua, cu sau fara mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Costin,
    ai perfecta dreptate! asa gândesc si eu, prin intermediul blogului sa ne exprimam si sa intensificam micile bucurii ale vietii, sa descoperim persoane cu afinitati comune, sa legam si sa întretinem prietenii virtuale, fara prejudecati şi pretenţii.
    Toate cele bune si tie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pandora,
    si eu ma bucur ca te-am cunoscut si chiar daca ma repet, tu esti una din cele mai dragi prietene virtuale!
    E dimineata, eu îti doresc o minunata zi, proaspata, însorita si vesela.

    RăspundețiȘtergere
  10. Lumi,
    :) nu am avut niciodata aceasta ambitie. Locul din ZeList nu conteaza si sper ca daca mâine voi fi pe locul 40.000 prietenia noastra virtuala sa nu fie afectata ;) O zi minunata îti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu mare drag,Carmen.
    Sa stii ca si mie tot de jocul sus-jos imi aduce aminte Zelistul :)).
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen, multi ani inainte iti doresc! Ma bucur ca te-am intalnit, chiar daca doar asa, virtual :) Ma bucur ca suntem doar la un click distanta de cei pe care ii dorim apropiati. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  13. felicitari, carmen, meriti din plin pentru bucuria pe care o imprastii cu miercurile deosebite si cu gandurile bune trimise tuturor!
    un loc format dintr-o singura cifra iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. felicitari draga noastra albinuta :); sa sarbatorim 2 ani in top 10 :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Frumos rezultat..felicitari! Oricum..se simte ca ceea ce faci e din placere..si de asta cred ca ai adunat in primul rand atatia oameni frumosi..iar asta e cel la important si pentru tine cred :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu iti multumesc si ma bucur cu tine !
    Admiratie !

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ar fi pe aici si ceva conflicte ..gen Zavoranca + Pepe si Irinel + Moni..erai in primii 10 ! :))))))))))))) Felicitari, Carmen, pentru blogul tau minunat ! Multa fericire,inspiratie si multa sanatate iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  18. Sărut mâna Carmen !
    Eu îti mulţumesc pentru ceea ce oferi , iar pentru că ai ajuns acolo sus tu eşti "vinovată" .
    Mult respect şi consideraţie !

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitări pt realizări, si mă bucur că fac si eu parte din aceasta mare familie, multă inspiratie si de-acum inainte.

    RăspundețiȘtergere
  20. Scorpio72,
    :)) sus-jos! Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anda,
    frumos ai spus "suntem la un click distanta" :))
    Asa este, si eu ma bucur!multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  22. Anca,
    :) he-heeee, pâna sa ajung la "un loc cu o cifra" este foarte posibil ca saptamâna ce urmeaza sa sar pe unul cu patru cifre :)) Dar ce conteaza?!
    Sa ai o zi faina! multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sophie,
    esti o draguta! multumesc mult, frumoasa urare :)) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  24. Fly2sky,
    exact asa este! ma bucur ca am descoperit atâtea persoane de calitate! oameni frumosi - corecta exprimarea ta!
    Sa ai o zi minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Nima,
    :) multumesc mult, aprecierea si admiratia sunt reciproce!

    RăspundețiȘtergere
  26. Ninu,
    nu cunosc si bine-mi pare :) Doar fara conflicte are sens viata virtuala... parerea mea!
    Numai gâanduri bune, însutit, înapoi! Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  27. SoriN,
    esti tare dragut! Respectul si admiratia sunt reciproce, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  28. Iulisa,
    "familia noastra" este într-adevar frumoasa! si eu ma bucur :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu iti multumesc Carmen pentru postarile minunate pe care le faci pe blogul tau. Ai muncit din greu, iar acum culegi roadele, exact ca albinutele din poze :) Eu iti doresc cat mai multe postari si o pozitie cu cat mai putine cifre in Zelist.

    RăspundețiȘtergere
  30. CARMEN, nu stiu de ce nu pot sa postez comentariile. Incerc inca odata.
    Fireste ca meriti felicitari si urari de succes in continuare, deoarece ai un blog foarte frumos, scrii bine, ai teme deosebite, oice tema abordata e foarte bine si coemplex tratata si e un merit mare fata de blogurile care isi fac reclama prin postari fara continut, cu barfe si maruntisuri. Tu ai reusit prin inspiratie si munca. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  31. Alina,
    multumesc, tie îti datorez primii pasi în blogosfera! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  32. pai a meritat sa investesti atata in blog ca in 2 ani sa renunti la el, cu siguranta vei gasi putin timp din cand in cand sa ne mai incanti

    RăspundețiȘtergere
  33. Irina,
    multumesc mult pentru gânduri si urari. Ceea ce vreau sa spun este ca ... nu am muncit din greu, ci din potriva, blogul meu exista pentru a ma relaxa. Nu m-a interesat niciodata locul pe care-l ocup si nici nu am intentia de a câstiga bani din chestia aceasta!
    Te pup, sa ai o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  34. Mirela,
    esti ca întotdeauna deosebit de draguta. Cuvintele tale nu pot decat sa ma încânte, pentru ca stiu ca vin dintr-un suflet sincer. Si eu te apreciez mult, nu degeaba am devenit prietene!
    Te pup, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  35. Alicee,
    atata vreme cât îmi face placere, am sa ramân înca în aceasta lume virtuala :) Alicee, sunt înca pe aici ;)

    RăspundețiȘtergere
  36. Mereu e o placere sa trec pe la tine,iar faptul ca ai ajuns atat de sus dovedeste sufletul pus in fiecare postare.
    Imi place titlul!...cam multe albinute s-au adunat sa culeaga polen din florile tale parfumate!:)
    Sa fie un joc frumos acest "sus-jos"...:)iar jocol adevarat m-a incantat si pe mine in copilarie.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mii de multumiri, Carmen. Ma inclin cu respect in fata ta. Succes nemarginit si numai urari de bine!

    RăspundețiȘtergere
  38. Iar cu aceste imagini,pline de intensitate și frumusețe nu vom permite ca blogul să înapoieze în vreun fel

    RăspundețiȘtergere
  39. Angi,
    multumesc pentru frumoasele cuvinte!
    Rododendronii din fata casei sunt într-adevar plini de albinute... si noi bloggerii suntem harnici ca ele :)) si suntem o mare familie ;)
    Mie blogul chiar ca îmi face placere! când nu o sa mai fie asa, am sa renunt...
    Pupici si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  40. Tudor,
    multumesc, dar zau ca nu vad de ce! si eu si tu postam pe blog din pura placere, deci...
    Si tie succes si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  41. Vera,
    m-am minunat si eu ce picioruse pline de polen avea albinuta pe care am surprins-o! :)) Natura este pur si simplu superba!
    Pupici si Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu ai pentru ce sa-mi multumesti, tot meritul este al tau si placerea de partea mea. Felicitari!

    P.s. Cand apare articolul miercurea fara cuvinte? Vreau sa ma bag si eu :) Am niste poze facute special. L-am pus pe frati-miu la munca :))

    RăspundețiȘtergere
  43. Lillee.
    ba eu simt ca trebuie sa multumesc :) meritul este al nostru :)

    PS: pai... în fiecare miercuri la ora 0:01 apare rubrica Miercurea fara cuvinte.
    Sunt curioasa ce ai pregatit! hei, unde esti? dormi deja?! :(

    RăspundețiȘtergere
  44. Felicitări şi la cât mai multe postări de lucruri, gânduri, cuvinte şi imagini frumoase, de care să ne bucurăm împreună, toţi cei care trecem pe aici.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere