marți, 25 ianuarie 2011

Veste regala

Prinzul Albert II de Monaco (52 ani) s-a logodit astazi cu Charlene Wittstock. Casa regala a excelat prin vesti bune, anuntând chiar si data la care va avea loc ceremonia casatoriei: 2 iulie 2011! Si chiar locul de desfasurare este stabilit si anume Piata din fata Catedralei - pentru ca numarul persoanelor ce doresc sa asiste live la ceremonie sa fie cât mai mare posibil.
Speram ca vremea va face un cadou minunat celor doi miri. La conferinta de presa de astazi, printul a anuntat optimist ca "În Monaco, nu poate ploua."
Data logodnei de astazi nu a fost întâmplator aleasa. Astazi Charlene a împlinit 32 de ani! 
PS: în legatura cu lista invitatilor oficiali, se spune ca aproximativ 1500 de reporteri, fotografi si cameramani vor fi acreditati sa prezinte momente ale celei mai spectaculoase nunti ale anului!

8 comentarii:

  1. felcitari si urari de bine cuplului princiar!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela,
    asa sa fie! :) fiecare are dreptul la fericire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lukluk,
    pregatiti fracul pentru David :) si papion alb, neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Logodna sa dureze ,un gest uitat de generatia
    noastra tanara si cu toti prietenii tai
    participam prin amabilitatea informatiilor tale
    la o principiala nunta.

    RăspundețiȘtergere
  5. E plin de nunti regale anul acesta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Steliana,
    pe mine m-a bucurat vestea, pentru ca Albert si-a cam lasat timp cu hotarârea pe care a luat-o! "Eternul burlac" cum a fost poreclit, o tine practic de patru ani în "sah" pe frumoasa Charlene. Sper sa nu-si retraga cuvântul dat... sigur nu este nimic, asa cum spui. Sa dureze!
    Cu ani în urma am citit povestea casatoriei lui Grace Kelly si... hm! câte umilinte a ascuns nunta de povesti! cu siguranta nici Charlene nu are viata prea roza!

    RăspundețiȘtergere
  7. VertAnge,
    la printul William este exact timpul potrivit, doar Albert a lungit-o asa mult! :) sa fie pentru toti cu noroc si dragoste adevarata!

    RăspundețiȘtergere