luni, 17 ianuarie 2011

doar FLORI

8 comentarii:

  1. se-cret,
    ar fi fost un titlu potrivit:)
    am cautat un joc de cuvinte si nu am stiut ce sa aleg între: tânar-batrân, proaspat-ofilit, nou-vechi, lalele si trecerea spre o noua forma a materiei :)) Am ales simplu - doar Flori

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca am postat amandoi flori azi. :)
    frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dan,
    toate florile sunt frumoase, ale tale însa sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase flori! se-cret a dat un titlu sugestiv!
    cred că lalele sunt printre cele mai minunate din lume! Momentan am trandafiri roșu-bordeaux și o cală, tot roșie spre bordeaux! Mi-ai dat o idee, să le fotografiez!
    P.S. Carmen, mulțumesc pentru comaentariu, ești cea mai drăguță! Dar văd că fac ce fac și ajung…profesoară! (am fost profesoară de pictură 10 ani). Nu e primul meu articol despre parfum, am peste …40! Cred că este al 42-lea, dar e o reluare a celui de-al 5-lea, pe care l-am scris acum un an și jumătate. Intenționez să scriu o carte despre Parfum, cu câteva ilustrații personale, nu e un secret! Alături de arte și Design, mă ocup cu studiul Parfumurilor. Un pupic celei mai drăguțe! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mirela,
    cea mai frumoasa meserie este aceea care este facuta cu pasiune. Doar acea meserie aduce succes, fara efort :) Din cât te cunosc eu de pe blog, profesiunea ta ti se potriveste perfect!
    Competenta cu care scrii despre parfumuri, nu ma face decât sa te felicit pentru minunata idee de a publica o carte pe aceasta tema si... sa sper ca ajung sa am si eu un exemplar, cu autograf bineînteles ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am cumparat ieri lalele, portocalii. Dar nu vine inca primavara desi am si doi ghiocei intr-o vaza mica...

    RăspundețiȘtergere
  7. Francesk,
    este foarte adevarat... dar eu nici nu vreau înca primavara! Vreau zapada mare-mare, vreau sa merg la schi, vreau sa fac macar un om de zapada în curte...E jumatatea lui januar :))
    Iubesc însa florile, indiferent de anotimp si nici nu-mi lipsesc din casa :)
    Lalele portocalii însa nu-mi amintesc sa fi avut! Esti de invidiat! si ghiocei?! de la Gâza? ;)

    RăspundețiȘtergere