marți, 23 noiembrie 2010

A nins!

Dimineata, imediat ce m-am trezit, m-am uitat pe fereastra si m-am bucurat: acoperisurile caselor sunt albe! Miroase puternic a iarna si fulgi mici si umezi au început înca de aseara sa se scuture din cerul de un gri ireal. Asfaltul e doar umed, dar daca pronosticul meteorologilor este corect, atunci saptamâna aceasta va ninge zilnic si mantia alba va acoperi totul!
Odata cu deschiderea oficiala a Târgului de iarna, întregul oras a primit aspect festiv. Beculete colorate atârna peste tot si frumusetea instalatiilor elecrtice te îndeamna sa zabovesti admirând strazile, în ciuda frigului care se face din ce în ce mai simtit.
Mi-e dor de un om de zapada, de o plimbare prin neaua scrâsnind sub fiecare pas, de o tura pe schiuri...Visez la concediul ce se apropie...
*************************************************************************************
pingback: Carmen, Teo, Cristian, Vania, Elisa, Daurel, Madi si Onu, Orfiv, Zâna, Paul, Alina, Fly, Roxana, Ninu, Sorin Usca.

26 de comentarii:

  1. wie schoeeeeen :)
    ich kann es auch kaum erwarten, auch bei mir Schnee zu kommen :D

    Mach's Gut und wunderschoene Tag noch :)

    Kindchen

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau zapada! La noi inca e destul de cald si norii cu toate ca sint destul de cenusii nu imi prea dau sperante. Mai astept citeva zile si daca nu, va trebui sa ma mut mai la sud. Bucurosi de oaspeti????

    RăspundețiȘtergere
  3. Kindchen,
    Iarna nu-si uita niciodata fan-ii :)) Zapada e pe vineeeeeee!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara,
    ce întrebare! clar suntem bucurosi de oaspeti! mai ales când sunt si prieteni dragi :) Hai, ca mergem si la un Glühwein în Christkindlmarkt!

    RăspundețiȘtergere
  5. trimite si aici macar un fulgusor, la bucuresti tuna si fulgera ca in miez de vara :((

    RăspundețiȘtergere
  6. VV,
    :( ce n-as da sa pot face asta pentru tine!
    Dar...cred ca nu mai dureaza mult si veti avea si voi zapada.

    RăspundețiȘtergere
  7. Parcă ar fi acoperită cu zahăr pudră. :D La mine la Brăila a plouat azi. O ploaie de vară cu tunete. Nu-mi venea să cred când am auzit. Oricum a anunţat că în weekend se va mai încălzi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Carmen,
    este într-adevar de necrezut! Deci voi pregatiti costumele de baie, nu globurile pentru Pomul de Craciun?! :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Eeeiii... nici chiar costumele de baie, că numai australienii fac Crăciunul pe plajă. :D Anul trecut, zăpada a venit dintotdeauna din vest, aşa că nu m-ar surprinde să mă trezesc într-o dimineaţă cu ea. Nu m-ar deranja. Doar să nu fie ca anul trecut că ţi-o trimit la pachet în Germania. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca la voi a nins si la noi se va intampla asta curad. Dealtfel, fiorii iernii se simt deja. Azi a fost din ultimele zile calde de toamna tarzie, daca nu ultima. Acum ploua marunt. Temperaturile sunt in scadere. Vine. E alba, rece, mirosind a proaspat. O seara frumoasa, Carmen!

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamneee... deci se apropie zapada si eu inca nu am intrat in hibernare ?.... Pfuaiiii :(((
    si eu eram sigur ca anul asta dupa toamna intram in Primavara :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Carmen,
    daca spui tu, tiza draga, asa sa fie! Sa vina zapada si la voi, cât mai repede! Si daca o fi prea multa, OK, trimite-o la mine :) mie nu-mi ajunge niciodata! :D
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriela,
    e timpul sa vina! sa speram ca nu se lasa asteptata :)
    Noapte buna si vise placute!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ninu,
    nu e asa de rea doamna Iarna, ce nu-ti place la ea? Eu nu pot concepe sarbatori de iarna fara zapada! Siiii...în trei luni vine si domnisoara Primavara :)

    RăspundețiȘtergere
  15. du hast einen wunderschoenen neuen "winterliche" Design :D

    Nacht Nacht bzw Morgeen und schoene Tag :D


    Kindchen

    RăspundețiȘtergere
  16. Inca nu am ajuns in oras sa vad metamorfoza de iarna, dar layout-ul tau cel nou ma transpune in feeria iernii. Mersi beaucoup!

    RăspundețiȘtergere
  17. pe aici toata lumea asteapta iarna! imi pare bine ca a ajuns, totusi, pe undeva!

    RăspundețiȘtergere
  18. :) La Doamna iarna nu imi place raceala cu care ma trateaza, daca ar fi zapada calda..as devenii un fan inrait al iernii :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc mult Kindchen!
    ma bucur ca îti place, si multumesc ca ma urmaresti :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Mara,
    avec plaisir :) Si cu Glühwein-ul cum ramâne?!

    RăspundețiȘtergere
  21. Donca,
    un pic de "pudra" dar este un început! :) eu sunt de-a dreptul nerabdatoare sa fac un om de zapada ... pentru asta si eu mai trebuie sa astept!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ninu,
    ca si în relatiile interumane, doar sentimentele reciproce asigura succesul :D
    Dar poanta cu "zapada calda" mi-a amintit de o faza din vremea când fetitele mele credeau tot ce le spuneam... Pentru ca erau predispuse la "rosu în gât" si pentru ca îsi doreau ca orice copil sa manânce înghetata, cumparam halvita la cornet si le spuneam ca este "înghetata calda" :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. Hmmm, virtual cu mare placere. Acum ma iau deja la intrecere cu timpul caci nu am facut prajiturele, crengile de bradut asteapta sa le impletesc si calendarele de advent trebuie sa le cumpar la WE. Dar iarna e lunga...precis ajungem sa bem un vin fiert impreuna...

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  24. Mara :)
    te înteleg f. bine! acest WE am avut si noi în plan o exursie în Weihnachtsmarkt-Salzburg ... am contramandat-o din criza de timp, ne vom ocupa de decorarea casei. O fac cu cea mai mare placere! iubesc acest sezon!
    Trebuie sa mai vorbim cu Michelle, poate ca reusim sa ne vedem pâna la Craciun, macar undeva la jumatatea drumului :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Crcaiunul e preferatul meu! Abia astept! Ne incanti mereu cu vorbe de suflet, si noul look al blogului e frumos. Te imbratisam!

    RăspundețiȘtergere