miercuri, 23 iunie 2010

Din nou despre parfumuri


si...noile achizitii:
Ca si mine, si fetele mele erau pe ultimile picaturi de parfum, asa ca... ne-am înnoit! Pentru Adela (camera roz) - Euphoria Calvin Klein, pentru Raluca (camera vernil) - Pure Donna Karen, pentru mine - Chloé si acelasi Chloé îl va primi cadou prietena mea :) Noile parfumuri au sticlute elegante si mirosuri care mai de care mai seducatoare! Alegerea a fost tare grea! Am facut o lista cu recomandarile pe cere mi le-ati facut voi, dragi prietene si am testat fiecare parfum în parte. Hotarârea am luat-o câteva zile mai târziu.

Anamayana mi-a spus:"Ultimul meu parfum, adica cel mai nou este Mademoiselle de la Chanel... Nu cred ca o sa-l termin prea repede pentru ca am sticla cea mai mare. De la Chanel mai am No 5. De la Dior le am pe J'adore, pe care il ador :) si pe Addict de care nu sunt asa de dependenta, dar la care ma intorc in anumite perioade."
Eu stiu ca nu e doar simpla coincidenta faptul ca avem aceleasi gusturi :) Chanel No5, Diore J'adore le am si eu. M-lle Chanel si Addict am avut pâna nu demult. Si eu am obiceiul sa cumpar sticlutele cele mari (90-100 ml) :)
Alina mi-a destainuit: "preferatul (deocamdata) Lacoste pour femme, Valentino (Rose'n Roll e chiar pe stilul meu), Gucci, Hugo Boss (Deep Red era preferatul meu cu ceva timp in urma si mai pastrez cateva picaturi). Am cochetat o vreme cu Laura Biagiotti (Laura ma incanta, dar cel mai mult mi-a placut Sotto Voce la vremea lui). Am cochetat si cu Yoji Yamamamoto si imi pare rau ca nu-l mai gasesc. Pentru ocazii pastrez Enjoy de la Jean Patou."
Lacoste si Gucci am si eu :) iar celalalte...n-am gasit nici unul la Müller - care este cea mai mare drogherie cu un vast raion de parfumuri. Trebuia sa mai încerc la Duglas, dar... Mi-a parut rau :(
Mara a spus: "Probeaza si Marc Jacobs(are mai multe nuante,erfrischend und trotzdem verführerisch) Donna Karan - Pure, Burberry - Brit"
Si iata, am cumparat un Donna Karan -Pur; mi-a ramas gândul si la Burberry ( o multime de sorturi, dar ai dreptate Brit e cel mai grozav)...poate data viitoare :)
O alta prietena - Elisabeth, mi-a recomandat: Jil Sander no.3, Chloé si Estée Lauder- Pleasures. 
 Excelente toate! Testati si voi :) Va multumesc mult si acum... eu va recomand CHLOÉ, daca aveti de gând sa va cumparati un parfum de vara. (un articol deosebit de interesant despre Casa de Moda Chloé si produsele ei de lux am gasit aici si aici)
PS: si acum tineti va rog pumnii pentru echipa Germaniei, poate repriza a doua va aduce calificarea!

5 comentarii:

  1. Parfumurile mele ... nu au nume asa de selecte. Codizia... 14 euro... preferatul meu, am lasat acasa Blue... si nu stiu mai cum... foarte fin si mai am Amor Amor Cacharel si ceva mai suav în camera mea... Toate sunt primite de la sefa... si ma tin... desi le folosesc zilnic. Dar ceva foarte select... nu am avut niciodata. Te pup draga mea blondina. Sa vad daca am sa am putere peste vreo o ora sa alerg. Acum... cu o salata cu masline... nu tare as putea. Si mai este si foarte cald. Dar... se anunta furtuni începând de duminica... asa ca azi am profitat si am stat ca o sopârla la soare... cam 3 ore... însumate toate minutele. Sper ca ati avut parte de timp frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Giulia draga mea,
    eu nu folosesc deodorant, dar parfum...zilnic dupa dus.[Vara de doua trei ori ;)]am nevoie de parfum, asa, ca de pasta de dinti :)
    La noi azi a iesit din nou soarele, dar am lucrat pâna la 17...Acum stau la tv în asteptarea fotbalului. N-am f Ma bucur pentru tine, te pup draga mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. DE UNDE POT SA CUMPAR SI EU PATFUMUL CODIZIA ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim draga,
    eu personal nu am probat Codizia, dar stiu ca este un parfum spaniol, foarte bun de la Casa Lavernia&Cienfuegos :)Am vazut si eu pe internet...Mai multe nu cunosc, sorry

    RăspundețiȘtergere
  5. Chloe Chloe este parfumul meu preferat si este sublim!

    RăspundețiȘtergere