miercuri, 23 iunie 2010

Cu doar un gol...



Pentru prima data în acest campionat, echipa Germaniei a îmbracat echipamentul negru - pentru "deplasare" (echipamentul alb este pentru meciuri "acasa") si a încercat sa dovedeasca, pe stadion "Soccer City" din Johannesburg, ca nu a venit degeaba la Cupa Mondială. Germania a avut neaparata nevoie de victorie în acest ultim meci din grupa D - cu Ghana, pentru a obtine calificarea în optimile Campionatului Mondial 2010 si... dupa un meci dificil, iata, a REUSIIIIITTT!!!! Actiunea pornita de Müller a fost finalizata cu succes de catre Özil. Cu doar un gol, germanii au motiv sa sarbatoreasca victoria! Pe strazi se aud deja claxoane de masini si sunete de vuvuzela ...sper ca nu pâna spre dimineata! :))) Noapte buna!

12 comentarii:

  1. Bravo lor!
    Felicitări!
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un gol mare, de la un jucator tanar, care va avea inca multe de spus in fotbalul mondial!!
    Un gol mare si suficient pentru calificare!!
    Echipa mea de suflet e BAYERN,si din asta denota ca sustin si echipa Germaniei!! Nici o clipa nu am crezut ca ar exista posibilitatea de a nu se califica. Si ii vor invinge si pe englezi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristi a stat nedezlipit de TV aseara. Eu mai bagam capul pe usa dintre cutii de var, saci de gunoi si rulouri de tapet (ne-am apucat de renovare) sa vad care-i scorul si sa trag putin cu ochiul la Schweinsteiger si Podolski ;) Ne-am bucurat de victorie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mariana draga,
    ai stat si tu asa de târziu treaza? :) Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  5. Joco,
    n-am stiut ca est fan FCBayern :)
    Frumos ca ai fost asa de sigur, eu am cam tremurat! germanii nu au jucat prea clar, s-au involvat în situatii periculoase dar au si rata multe ocazii. A fost un joc cu emotii mari!
    Cât priveste meciul cu englezii...Bineînteles ca-mi doresc ca nemtii sa câstige, dar nu trebuie ignorat ca englezii sunt deasemenea o echipa tare si motivata!
    Vom trai si vom vedea, sanatosi sa fim :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina,
    cum??! renovati? iar? nu a fost vorba ca veti termina totul dupa ce ati plecat de la noi, vara trecuta? O-ho-ho! nu vreau sa fiu în pielea voastra! Chiar ma miram ce-i cu tine ca nu mai "bagi capul" pe aici :)
    Cristi primeste un pupic de la noi, pentru fidelitate :) Da...vedetele Poldi si Schweini au fost trecute în umbra de catre tânarul hobbi-rapper Özil, care a salvat onoarea echipei :)) Ar fi fost prima data în istoria echipei nationale, sa fi pierdut înainte de optimi de CM.
    Spor la treaba dragilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari... acum am ascultat la stiri vestea buna. Desi... minute înainte vazusem o masina cu steagurile Germaniei. Deci... înca o data ... FELICITARI. Transmite-i si lui Hans? Bine am retinut? Sa câstige cel mai bun. Ai nostri ... înca nu sunt calificati...

    RăspundețiȘtergere
  8. Giulia draga,
    ma mir ca nu mai esti asa prinsa cu Campionatul Mondial, mi s-a parut ca esti tare microbista :) Dar este clar, sunt alte importante lucruri pe lumea asta! :))
    Pe sotul meu îl cheama Helmut :) tot ceva cu H, ha-ha-hi; Îi spun, multumim!
    Mîne tin pumnii pentru spanioli, sper sa se califice mai departe! Italienii pleaca astazi...
    Te pup blondina slaba si ciocolatie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,Carmen,am prieteni nemți NU???
    Am vrut sa rezonez cu ei!Si a meritat nu?

    RăspundețiȘtergere
  10. Te pup Mariana. Esti o draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. pai n-am avut putere (fizica si financiara) sa facem totul anul trecut; a mai ramas si pe anul acesta - baia si doua camere + holul.... deh, casa mare! iar la anu' Cristi vrea bucatarie cum a vazut la Carmen :) deci o mai comitem o data si anul viitor, ca suntem antrenati

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina draga,
    deci ati terminat doar sufrageria anul trecut. Acum faceti dormitorul si camera Mariei (roz :) ??)? Mai mai ce harnici sunteti! Plus baia si holul. Mult succes si putere! Va doresc sa iasa asa cum va doriti!
    (noi am lucrat doua saptamâni dupa servici, apoi am luat concediu doua saptamâni când am renovat si Helmut a fost sef de santier, Luchi adjunct. Am pus laminat pe 180 m² si gresie si faianta în bai si bucatarie. De zugravit au zugravit fetele :) Am lucrat de la 8 dimineata pâna la 22 cu mica pauza de prânz! A fost greu, dar ne crestea inima când vedeam ce frumos iese! Am început în noiembrie si la 1 decembrie a fost totul gata)
    Deci la anul aveti de gând sa înnoiti si bucataria? Când sunteti gata, vin sa vad :))Va pup Fârtati harnici ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere