duminică, 9 mai 2010

Pinguri de duminica

OanaStoicaMujea, Victoria,IoanUsca,Giulia, Mariana, Natasa,Zâna, Paul, Link-ping VacaVerde, Vania, Roxana, Orfiv,AlexMazilu, Acuarele, Caius, Tetris, AnaUsca, Ceska777, Delani, Geeo,
Irina, Cosmin, Elisa, Calator, Lucian, MamaOana, Gabriela, Alina, Donca, Flavius, Autumn belle,Mosu, Joco, Bucatareasa, Fly, Mara, Iulian, Vero, Has, Lukluk,Cell61, Ana, Vis1, Bellede Jour, Jacob.

8 comentarii:

  1. Multumesc de... ping. Pozitiile în Zelist... nu-mi mai spun nimic. De aceea am ramas doar la persoanele de calitate... care pot sa ma îmbogateasca sufleteste. TU... si foarte putini altii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Giulia,
    pingurile sunt fara obligatii, eu m-am gândit ca unii au sa se bucure, cu toate ca de pe pozitia mea,prea mult nu ajuta...
    Ma bucur ca sunt pe lista ta "buna" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Explica-mi te rog ce este acest "ping". Nu cunosc decit pingul de adresa ip.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mara draga,
    asta si e! Cu cât articolul scris de tine este "pinguit" de mai multe persoane, cu atât mai mult cresti în ZeList :) sau asa ceva :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu stiu ce e PING. Doar in combinatie cu pong, adica tenisul de masa. :-))) Cum trebuie sa reactionez? Sper ca nu e un banc si daca tu zici ping eu tre sa zic pong.......:-))))
    E asa importanta ZeList??? Tu esti importanta in lista mea si vreau sa sper ca si eu in a ta und das reicht, oder?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceska777,
    :) buna poanta cu pong :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Tetris draga,
    nu este nevoie sa-mi multumesti, placerea a fost de partea mea :)

    RăspundețiȘtergere