joi, 6 mai 2010

O seara linistita

De sase zile ploua si totul e gri ca într-o poezie de Bacovia. Chiar si florile si-au pierdut din stralucire, prea multa ploaie strica! Dar asta este... Natura nu se lasa comandata... Iata ce vad eu pe geamul de la servici (pentru Proiectul Ceska):
Am lucrat pâna la ora 16 si m-am bucurat sa fiu cât mai repede acasa cu familionul. Am comandat câte o pizza la un italian "nobil", l-am felicitat si serbat scurt pe sarbatoritul zilei si am povestit cum a decurs prima zi de examene.

Apoi ne-am retras fiecare în camere. O vreme au sunat telefoanele fara pauza, din toate colturile lumii :) Acum bem un pahar de vin spumos si... surpriza! Pe BRKlassik se transmite opera Carmen într-o interpretare de exceptie! Carmen - Nadia Krasteva, Micaela - Anna Netrebko, Don José - Massimo Giordano, Escamillo, Toreador - Ildebrando D'Arcangelo, pe scena Operei din Viena. Si pentru ca nu ma pot abtine, fredonez ariile...Sotul meu, mai în gluma - mai în serios a întrebat de ce ma rog nu-i las pe artisti sa cânte singuri?! Pai simplu, am gasit eu imediat un argument: pentru ca ma cheama Carmen! ha-ha...Dar pentru ca înca e ziua lui îi fac un cadou suplimentar si-mi tin gura tot restul serii! :)

8 comentarii:

  1. Esti o artista doña Carmen... Felicitari... sotului tau. Ce norocoasa esti si ce NOROCOS este EL.
    Asa un ... gentelman va trebui sa-mi gasesc si eu... asta când nu va trebui sa mai muncesc sa-mi ajut familia. Poate se gaseste vreun burlac disponibil pe la voi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, parca descrii vremea de aici. Ieri am simtit ca eram in plin peisaj din Lacustra de Bacovia. A plouat toata ziua.
    Sa inteleg ca participi la proiectul indicat de mine pe facebook, cu ce se vede pe geam de la serviciu?
    O fi fost frig si urat afara dar la voi in casa am simtit ca a fost cald...... Cred ca o sa aveti motive sa o tot tineti in chefuri zilele astea: Ziua Mamei duminica, succesele la Abitur......Felicitari familiei intregi!
    Aseara am prins si eu un pic din Carmen pe BR...

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani sotului tau!... :)
    Frumos ai surprins momentele... Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Giulia,
    cu siguranta exista undeva jumatatea potrivita tie, se va întâmpla cu siguranta! si vin "doamna de onoare" la casatoria ta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceska,
    vine ea vara!
    Nu stiu despre faceboock, dar încerc, m-as bucura sa te pot sprijini cu ceva :)
    Multumesc pt felicitari. Va pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  6. Acuarele,
    multumesc pentru urari! si multumesc pt aprecieri :)
    Un weekend placut îti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Carmen, tu esti o doamna, eu nu mai am speranta sa fiu. Pentru ca este aici o vorba : Más vale estar solo, que mal acompañado! Asa ca ma acomodez cu noua situatie!

    RăspundețiȘtergere
  8. Giulia,
    dragostea este un semniment de necontrolat (din fericire) apare sau dispare, nu are vârsta si nu tine cont de clase sociale sau nationalitate.
    Eu sunt sigura ca...într-o buna zi ma inviti sa-ti cunosc sotul! Te pup!

    RăspundețiȘtergere