vineri, 28 mai 2010

Helen

Vecina mea a împlinit astazi 73 de ani. Am trecut sa o felicitam, cu flori. Draga Helen, era la bucatarie, tocmai terminase de gatit. Mâine are peste 20 de musafiri, pentru care a pregatit totul singura singurica! Eu am vazut doar desertul si trebuie sa spun ca... este o gospodina desavârsita!
Sotul ei (care are peste 77 ani) a montat cortul în curte si a aranjat bancile, pentru cazul în care ploaia nu va fi torentiala si felul trei s-ar putea servi în curte.
Sa le dea Dumnezeu sanatate si cât mai multe clipe fericite!

4 comentarii:

  1. Subscriu la urarile tale pentru vecina! Ce binecuvantare sa imbatranesti frumos langa perechea draga ....
    Sanatate naturala si multa fericire si din partea noastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Fly,
    asa este!cei doi sunt un exemplu de dragoste conjugala! Sunt un cuplu de pe când ea avea doar 16 ani! Au trei copii si 8 nepoti! Si nu pot uita niciodata cum într-o vara, pe când era zapuseala mare si fiecare avea în curte un dus montat, unde la fiecare jumate de ora se balacea. Klaus spune: "Helen du-te cu Carmen si stropiti-va cu apa!" Ea spune " Ah, Klaus, ma jenez, eu cu corpul meu, pe lânga tinerica asta!"La care el raspunde: Vai Hellen, cum poti sa spui asa ceva! Tu esti cea mai frumoasa femeie din lume!" si în ochii lui am putut citi numai sinceritate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alles Gute zum Geburtstag, Helen!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceska, :)))
    danke,ich werde gerne weiter leiten!

    RăspundețiȘtergere